Op zoek naar een geschikt

en betaalbaar notariskantoor?

Zakelijk


U kunt hier informatie vinden over diverse zakelijke situaties die verband houden met diverse rechtsvormen, waarbij een notaris wenselijk is. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het oprichten van een onderneming, om de overdracht van een onderneming, om bedrijfsopvolging en pensioenrecht. Daarnaast vindt u informatie die betrekking hebben op midden- en kleinbedrijf, zoals ondernemen en huwelijk, erfrecht, certificering van aandelen, enzovoort.

Rechtsvormen

Wanneer en bij welke rechtsvorm dient een notaris ingeschakeld te worden bij de oprichting van een bedrijf of onderneming? Wat is de rol van de fiscus? Hoe regel ik de overname van een onderneming? Antwoorden op deze vragen en de rol van de notaris in deze situaties, kunt u onder dit onderdeel terugvinden.
Lees meer…

Midden- & kleinbedrijf

Het midden- & kleinbedrijf heeft voor veel zaken ook een notaris nodig. Bijvoorbeeld bij certificering van aandelen, de overdracht van een BV, opvolging binnen het bedrijf, enzovoort.
Lees meer…

Vereniging en stichting

Zowel grote als kleinere verenigingen en stichtingen kunnen een notaris nodig hebben. Bijvoorbeeld voor het laten wijzigen van de statuten of het oprichten van de stichting of vereniging.
Lees meer…