Op zoek naar een geschikt

en betaalbaar notariskantoor?

Contact met Notaristarieven

Over Notaristarieven.nl
Notaristarieven.nl wil voorlichting geven aan consumenten over alle zaken waarmee de notaris zich bezighoudt. Daarnaast wil Notaristarieven.nl desgewenst contact leggen tussen de consument en de notaris via de 'email-offerte-dienst', zonder ook maar enige rol te spelen in het directe contact. Notaristarieven.nl is geheel onafhankelijk en heeft geen banden met notariskantoren noch wordt er een notariskantoor uitgesloten.

Stel uw vraag
Als u vragen heeft over notariële zaken dan kunt u bij onderstaande adressen terecht:

  • De notaristelefoon - De Notaristelefoon is een informatiedienst van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie. Iedere werkdag van 9.00 tot 14.00 uur kunt u er terecht met vragen over de notaris. Bijvoorbeeld over testamenten, samenlevingscontracten, erven en onterven, maar ook over het kopen van een huis of het starten van een eigen bedrijf. De vragen worden behandeld door een notaris of kandidaat-notaris uit de praktijk. Het nummer van de Notaristelefoon is 0900 - 346 93 93 (€ 0,80 per minuut).
  • Het prikbord van notaris.pagina.nl - Hier kunt u vragen/opmerkingen plaatsen over alles wat ook maar met het notariaat te maken heeft.
  • De notaris in uw regio - U kunt via deze functie een notariskantoor zoeken in uw regio. Vaak kunt u een vraag stellen via e-mail of per telefoon. U kunt natuurlijk ook een afspraak maken om uw vraag aan de notaris voor te leggen. Het eerste halfuur consult is bij sommige notariskantoren nog steeds gratis.

Contact met Notaristarieven.nl
Vragen over de werking van de website, foutmeldingen, etc. kunt u richten aan onze webmaster. U kunt hiervoor het onderstaande formulier gebruiken. Notaristarieven.nl beantwoordt echter geen vragen over notariële zaken.