Op zoek naar een geschikt

en betaalbaar notariskantoor?

Vergelijk de tarieven »

Woortmann Notarissen


Gemiddelde waardering van 9 beoordelingen.
Kantoor Woortmann Notarissen
Adres Zusterplein 22 A
3703CB Zeist
Website
E-mailadres info@woortmann.nl
Telefoonnummer 030 ‑ 691 46 83

Gemiddelde waardering van 9 beoordelingen.

Offerte

Overweegt u gebruik te willen maken van de dienstverlening van Woortmann Notarissen? Vraag vrijblijvend uw offerte aan voor meer informatie.
Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Tarieven

Voor deze notaris zijn nog geen tarieven bekend.

Beoordelingen

Beoordeling schrijven
12 juli 2021
alex van Ziel
De notaris had 2 weken nodig om stukken op te sturen naar de hypotheekverstrekker waardoor wij niet aan de betaalverplichting konden voldoen .
Helaas houdt deze notaris zich niet aan afspraken.
7 juli 2021
Erwin
Prettig kantoor, deskundig, redelijke prijs (voor levenstestament en testament) en komen afspraken na (dhr Haveman)
7 juni 2021
L.C.
Ik heb het contact met deze notaris als prettig persoonlijk en deskundig ervaren. Er werd tijdens een eerste (video-)gesprek ruimschoots tijd voor mij genomen en de prijs was uiteindelijk conform de offerte.
27 maart 2021
D.C.O.
Tijdens het offertetraject heb ik de heer Haveman van Woortmann Notarissen ervaren als een deskundig en professioneel notaris.
Dat positieve beeld wijzigde echter drastisch zodra ik de offerte had geaccepteerd. Na 5 weken wachten (in plaats van de indicatieve termijn van 2 weken) heb ik de eerste conceptaktes ontvangen, die vol inhoudelijke fouten bleken te zitten. Mijn vertrouwen heeft toen al een forse deuk opgelopen. Na de klachtenbehandeling door de heer Haveman, beter gezegd het niet serieus nemen van mijn klacht, is mijn vertrouwen alleen nog maar verder afgenomen. Wat mij betreft iemand van ‘veel beloftes, maar slechte communicatie en weinig concrete daden’. En alles op zijn voorwaarden. Toen ik 2 maanden na de offertedatum nog steeds niet meer had ontvangen dan de eerste (foutieve) conceptaktes heb ik de overeenkomst beëindigd. En toevallig of niet, toen kreeg ik opeens te horen dat beide tweede conceptaktes gereed waren.
De beloftes op de website “We streven altijd naar helderheid en een efficiënte, zorgeloze afhandeling.” heb ik helaas bij Woortmann Notarissen niet kunnen ervaren.
Inmiddels heb ik tot tevredenheid bij een ander notariskantoor in Zeist beide aktes laten opstellen.
29 december 2019
Anoniem
Slechte ervaring met dit kantoor. Er werken hier notarissen met 2 gezichten. Helaas niet correct en betrouwbaar en doen alles om hun portemonnee te spekken.
M.van den Hoed
Prima en snel.
Kempers
goed.
M. Elferink
Prima kantoor.
H. van Dasler
Gaf bij 1e telefoontje al handige tip.