Op zoek naar een geschikt

en betaalbaar notariskantoor?

Vergelijk de tarieven »

Notariskantoor Piek


Gemiddelde waardering van 22 beoordelingen.
Kantoor Notariskantoor Piek
Adres du Commerce 3
6101DB Echt
Website
E-mailadres info@notarispiek.nl
Telefoonnummer 046 ‑ 449 12 23

Gemiddelde waardering van 22 beoordelingen.

Offerte

Overweegt u gebruik te willen maken van de dienstverlening van Notariskantoor Piek? Vraag vrijblijvend uw offerte aan voor meer informatie.
Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Tarieven

Voor deze notaris zijn nog geen tarieven bekend.

Beoordelingen

Beoordeling schrijven
5 juli 2023
Claudia
Zeer slecht! Maak alleen maar fouten.
5 juli 2023
Claudia
Zeer slecht! Maak alleen maar fouten.
29 september 2022
Ayla
Een zeer slecht notariskantoor.
Maken fouten en willen ze niet herstellen
In plaats daarvan schuiven ze alles en geven ze iedereen anders de schuld.
Raadt dit kantoor niemand aan.
24 maart 2022
Suzanne Gouders
Duidelijke en snelle communicatie, konden al binnen een week terecht om hypotheekakte te passeren. Vriendelijk en correct, tevens aanvullende informatie over samenlevingscontract en testamenten gekregen. Kwaliteit voor een goed tarief!
29 december 2021
Paul Strijp
Belt niet op vooraf afgesproken tijdstippen. Maakt fouten in akten. Chaotisch en onrustig verloop van de sessie voor het passeren van de akten. Notaris vergeet tijdens het passeren om alle stukken ter tekening voor te leggen. Notaris weet evenmin alle vragen te beantwoorden. Dat kan gebeuren, maar geeft na afloop ook geen antwoord. Laat ondertussen de akten wel definitief passeren. Vriendelijke mensen, dat wel. Maar al met al: geen aanrader, dit kantoor!
28 mei 2021
Kraan
Slecht kantoor. Reageert negens op, laat alles gewoon lopen, wordt telefonisch afgewimpeld en durft voor deze slechte service nog facturen te sturen ook. Ruim een jaar na overlijden schoonvader nog niets geregeld.
22 januari 2021
john
slechte ervaring. reageert niet op je mails en ook niet op bellen. weinig feedback zodra hij de opdracht binnen heeft. voor mij de laatste keer
22 januari 2021
john
slechte ervaring. geen terugkoppeling en moeilijk bereikbaar. ieder keer als je belt krijg je te horen dat je dit per email moet doen en als je dat doet komt er geen reactie. voor mij de laatste keer dat ik van dit kantoor gebruik maak
19 juni 2020
Ralph Schrijen
Ik miste de terugkoppeling of de transakte was afgewerkt ivm transport per volmacht. Verder heb ik een goed contact gehad met mevrouw L. Jessen.
19 juni 2020
Guy
Hartelijk dank voor de dienstverlening
19 juni 2020
Carla en Peter
Wij vonden de dienstverlening en de prijs van de dienstverlening goed. Daar vertrouwen we ook in de toekomst op.
18 juni 2020
Christian
In Coronatijd, toch gezorgd dat we ons huis netjes konden overdragen. Superbedankt
17 juni 2020
Kim
Diploma bij een pakje boter gekregen. Je doet alle werk zelf om vervolgens een dikke rekening op de deurmat te krijgen. Overigens blijkt nu dat wat er gedaan is door dit bureau (na smeekbeden om hun werk te doen) niet in orde is en kan weer alles opnieuw in gang gezet worden. Mensen zoek verder!!
31 mei 2020
Monique Coenegracht
Wederom goed geholpen! Moest een akte aangepast hebben. De heer Piek heeft mij binnen week geholpen.
25 mei 2020
Marjo
zeer slechte informatievoorziening. Houdt documenten achter voor erfgenamen. Is partijdig, overdreven duur en onbereikbaar.
1 april 2020
Chantal
Wat een bizar slecht notaris kantoor is dit. Ipv dat mensen kunnen rouwen om het verlies van hun geliefden, moeten ze constant achter jullie aan om ook maar iéts gedaan te krijgen. Er word van alles beloofd, maar niets geleverd. Keer op keer weer een teleurstelling.
31 maart 2020
Debbie
Verschrikkelijk wat is dit een waardeloos notariskantoor. Mijn vader probeert samen met zijn broers en zussen de laatste dingen te regelen omtrent het overlijden van mijn opa. Dit blijft maar slepen, na verschillende telefoontjes, mailtjes en beloftes nog steeds niet de benodigde papieren om dit af te handelen. Ik zou zeker even verder kijken als je graag een goede notaris wilt!
hermans
zeer trage respons
croonenberg
dienstverlening: de juiste vrouw/man op de juiste plek?? 2 personen geven info vooredat je de kandidaat/notaris te spreken krijgt
R. Schuttelaar
Goede dienstverlening en klantvriendelijk.
p.w. driessen
we zijn al vanaf dec.
John Geurts
goed.