Op zoek naar een geschikt

en betaalbaar notariskantoor?

Vergelijk de tarieven »

Notariskantoor Grijmans | Dierckxsens


Gemiddelde waardering van 1 beoordelingen.
Kantoor Notariskantoor Grijmans | Dierckxsens
Adres Bezuidenhoutseweg 237 A
2594AM Den Haag
Website
E-mailadres info@gdnotaris.nl
Telefoonnummer 070 ‑ 262 92 67

Gemiddelde waardering van 1 beoordelingen.

Offerte

Overweegt u gebruik te willen maken van de dienstverlening van Notariskantoor Grijmans | Dierckxsens? Vraag vrijblijvend uw offerte aan voor meer informatie.
Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Tarieven

Voor deze notaris zijn nog geen tarieven bekend.

Beoordelingen

Beoordeling schrijven
12 maart 2021
Lisa
Het 1e gesprek met notaris Franken was prima. Al onze wensen werden netjes genoteerd en zouden in het levenstestament verwerkt worden. Maar toen kwam kandidaat-notaris Prins in beeld. Ineens was niets meer mogelijk, geen wijzigingen in de tekst, geen aanvullingen. Een standaarddocument was onze enige optie! Bellen, mailen, bezoeken aan het kantoor: niets hielp. We konden op geen enkele manier in contact komen met notaris Franken zelf. Hij werd zorgvuldig afgeschermd en reageerde ook niet op een directe mail waarin we zijn hulp vroegen.
Tot de dag dat we voor de 3e keer aan de balie stonden en hij ons zag. Toen was het testament binnen een dag geregeld, met onze aanvullingen erin. Al met al een traumatische ervaring! We hopen dit kantoor nooit meer nodig te hebben. De onvriendelijkheid waarmee we te woord gestaan werden door dhr Prins en de baliemedewerkster zal ons altijd bijblijven!