Op zoek naar een geschikt

en betaalbaar notariskantoor?

Vergelijk de tarieven »

DVE Notarissen B.V.


Gemiddelde waardering van 12 beoordelingen.
Kantoor DVE Notarissen B.V.
Adres Slotlaan 68
3701GP Zeist
Website
E-mailadres info@dvenotarissen.nl
Telefoonnummer 030 ‑ 691 62 34

Gemiddelde waardering van 12 beoordelingen.

Offerte

Overweegt u gebruik te willen maken van de dienstverlening van DVE Notarissen B.V.? Vraag vrijblijvend uw offerte aan voor meer informatie.
Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Tarieven

Voor deze notaris zijn nog geen tarieven bekend.

Beoordelingen

Beoordeling schrijven
27 februari 2024
Janneke Kleinhoonte van Os
Onze vrienden zijn een aantal jaren zeer goed geholpen met hun testament door notaris Kool. Wij vernamen onlangs dat zijn kantoor is over genomen door mevrouw Mr. Dorien van Elzakker. Als een goede notaris zijn kantoor overdraagt, moet diegene ook goed zijn, zo bedachten wij. En jawel, zo was het. Wij werden zeer deskundig te woord gestaan. Zij was in staat ons als leken op dit gebied goed te informeren. Zowel onze persoonlijke testamenten als levenstestamenten heeft zij voor ons naar alle tevredenheid samen gesteld. Een echte aanrader dit notariskantoor!
27 februari 2024
Jannrke Kleinhoonte van Os
Onze vrienden zijn een aantal jaren zeer goed geholpen met hun testament door notaris Kool. Wij vernamen onlangs dat zijn kantoor is over genomen door mevrouw Mr. Dorien van Elzakker. Als een goede notaris zijn kantoor overdraagt moet diegene ook goed zijn, zo bedachten wij. En jawel, zo was het. Wij werden zeer deskundig te woord gestaan. Zij was in staat ons als leken op dit gebied goed te informeren. Zowel onze persoonlijke testamenten als levenstestamenten heeft zij voor ons naar alle tevredenheid samen gesteld. Een echte aanrader dit notariskantoor!
27 februari 2024
Jannrke Kleinhoonte van Os
Omze vrienden zijn een aantal jaren zeer goed geholpen met hun testament door notaris Kool. Wij vernamen onlangs dat zijn kantoor is over genomen door mevrouw Mr. Dorien van Elzakker. Als een goede notaris zijn kantoor overdraagt moet diegene ook goed zijn, zo bedachten wij. En jawel, zo was het. Wij werden zeer deskundig te woord gestaan. Zij was in staat ons als leken op dit gebied goed te informeren. Zowel onze persoonlijke testamenten als levenstestamenten heeft zij voor ons naar alle tevredenheid samen gesteld. Een echte aanrader dit notariskantoor!
20 oktober 2020
Senior
Zeer behulpzaam en vriendelijk. Duidelijke uitleg, snel en accuraat. Prijs/prestatie is prima
Kirpensteijn
vriendelijk correct klantgericht snelle afhandeling
Timmerman
in een keer zonder fouten alle documenten in orde
J.W. van Wolfswinkel
Goedkoop en volledig
De jong
moest alleen een hantekening legaliseren, was gratis.
Van der Hijden
duidelijke uitleg.
D. van Spanje
snel, vriendelijk, behulpzaam, tarief ok.
Frank Hoekstra
pragmatisch advies.
M. Watson-de Meneges
Goede prijs/kwaliteitsverhouding.