Op zoek naar een geschikt

en betaalbaar notariskantoor?

Vergelijk de tarieven »

Hekkelman Advocaten & Notarissen


Gemiddelde waardering van 10 beoordelingen.
Kantoor Hekkelman Advocaten & Notarissen
Adres Oranjesingel 41
6511NN Nijmegen
Website
E-mailadres notariaat-nijmegen@hekkelman.nl
Telefoonnummer 024 ‑ 382 84 86

Gemiddelde waardering van 10 beoordelingen.

Offerte

Overweegt u gebruik te willen maken van de dienstverlening van Hekkelman Advocaten & Notarissen? Vraag vrijblijvend uw offerte aan voor meer informatie.
Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Tarieven

Voor deze notaris zijn nog geen tarieven bekend.

Beoordelingen

Beoordeling schrijven
27 juli 2020
Jeroen
Tevreden. Vriendelijke mensen en ik ben goed geholpen.
9 juni 2020
Leonie & Dennis
Ons vaste adres voor notariële zaken! Altijd uitstekend en vriendelijk geholpen.
2 april 2020
MARIA
Wij hadden geen keus, U wel! Haal uw voordeel uit deze review;Feiten 2019; de notaris heeft de afhandeling van de erfenis bijna 2 JAAR LATEN LIGGEN.
Daarnaast onnodig hoge kosten gemaakt door niet (ons)- een erfgenaam te vragen naar de contactgegevens van de overige erfgenamen, maar een onderzoeksbureau heeft aangesteld. Op de vraag waarom ze het niet gewoon gevraagd hebben kreeg ik als antwoord dat ze het sneu vonden voor mijn moeder en haar niet wilde belastten??!!
Op de vraag of ze een offerte konden geven voor de verdere afhandeling, weigerde zij dit. Op aandringen wilde ze wel hun uurloon prijsgeven; € 265,-/uur en € 220/uur. Helaas is de zaak door een bewindvoerder aan deze notaris gegeven waardoor wij geen keuze hadden.
Op de vraag of ze konden laten zien welke kosten ze tot nu toe hadden berekend, meldde zij dat ze geen inzage konden geven omdat niet alle gegevens hadden van de erfgenamen. Nadat ik ze verwijt heb gemaakt dat ze de zaak zo lang hebben laten liggen kreeg ik de volgende antwoorden; ‘ik werk hier pas sinds 2018’ en na een later telefoongesprek hierover; ‘u had zelf ook even kunnen bellen’. Terwijl ze weten dat door een oorlogsverleden het contact verloren was gegaan en wij niet op de hoogte waren dat deze erfeniskwestie bij hun lag. Daarnaast, terwijl we nog niet besloten hadden hoe de erfenis te accepteren, hebben ze ongevraagd zelf de papieren opgemaakt en verstuurd! Uiteindelijk hebben ze dit wel gecorrigeerd. Maar ze gaan ongecontroleerd en ongevraagd te werk
Na tweede maal telefonisch contact, waarbij ik behalve een excuus, graag een donatie zou willen zien naar kinderen met een oorlogstrauma ipv verlaging van de factuur, kreeg ik zeer onplezierige antwoorden. In het kort; beaamde ze mij dat ik mij niet druk moest maken om het geld, want het was tenslotte niet mijn geld. Mijn antwoord is, dat ik niet tegen onrecht kan en mijn moeder graag wil beschermen. Regelmatig vroeg ik tijdens dit denigrerende telefoongesprek naar mij toe, waar hij naartoe wilde met dit gesprek. Antwoord notaris; ‘u wil een donatie naar een goed doel, maar dit zal uw beeld over ons bedrijf niet verbeteren’. Kortom dit weigeren ze en ipv excuses aanbieden dat deze kwestie bijna 2 jaar hebben laten liggen, bleef hij zeggen; ‘U had ook kunnen bellen’. Ze waren zeer zelfingenomen en je hoorde hun spot door de telefoon. Voordat ik mijn communicatieve vaardigheden liet dalen naar woorden die ik liever niet gebruik heb ik besloten dit telefoongesprek te beeindigen. Onnodig te zeggen dat de rekening torenhoog was, met weinig uitleg. Alleen maar; afhandeling erfenis en contact met de erfgenamen. Wij hadden geen keus, U wel.
26 maart 2020
Henk
Ga nooit in zee met deze onbetrouwbare mensen!
5 december 2019
Boekhoorn
Bij de eerdere beoordeling hoort een vette rode duim naar beneden
liefs meerdere duimen
5 december 2019
Boekhoorn
Na overlijden van mijn vader Johannes Boekhoorn te Nice Zuid-Frankrijk
bleek er een Testament te zijn bij dit Kantoor begeleid door notaris E. Vd Munckhof .De aanwezigheid van een Testament was door de echtgenote H.Lankhorst Boekhoorn en dochter al verzwegen toen gingen de alarmbellen af bij mij .Het kantoor gebeld en ik kon een copy ophalen a 60 euro ????Een uitleg koste al gelijk 275 euro per uur dat was eigenlijk het enige waar het omging vrij onbeschofte vlak na een overlijden van een cliënt die al aardig wat betaald had voor het opstellen
Vh Testament.Het Testament bleek een nette onterving te zijn tot mijn
verbazing Het Testament is voor een groot gedeelte ingefluisterd door de dochter des Huizes en haar vriendje Danny B en de van toeten nog blazen wetende echtgenote H.Lankhorst Boekhoorn met alle winden meepratend.Er is nogal wat voorwerk geweest zonder de thuissituatie van deze mensen te kennen een inwonende 50 jarige dochter????die niets betaald thuis en maar wanhopig aan haar ouders kleeft onder het mom van hen helpen dat al aangeeft dat van echt zelfstandig handelen geen sprake was.Dan het uitvoeren van Testament geen enkele feedback vd Notarissen aan onwetende erfgenamen Zodat er al van alles verkocht wordt en betaald zonder een waardebepaling op de datum van overlijden zoals hoort Eigenlijk was de overledene al niet meer helder genoeg dit te doen een Notaris is geen dokter dus wilsbekwaamheid vaststellen is een willekeur kortom een desillusie en trieste ervaring omtrent een overlijden en ik raad dit kantoor dan ook zeker niet aan en overweeg zelfs bij de controlerende instanties hier werk van te maken dit wilde ik even kwijt en doe er je voordeel mee ook deze mensen gaat het gewoon ordinair om geld mvrg Ibo Boekhoorn
Driessen
goede adviezen en duidelijke uitleg
Ammerlaan
okay maar traag
M. Janssen
Vakkundige medewerkers, goede, informele sfeer
Hamers
Genoeg tijd gekregen, rommelig rondom afspraak, duur.