Erkende Taxateurs | Taxatierapport | Taxatie Woning

Op zoek naar een geschikt

en betaalbaar notariskantoor?

Vergelijk de tarieven
Wilt u naast notarissen ook taxateurs gratis vergelijken? Vind op TaxatieTarieven.nl de goedkoopste taxateurs bij u in de regio.

Heeft u een taxatierapport nodig?


Een taxatierapport via Erkende Taxateurs (www.erkende-taxateurs.nl) heeft een aantal unieke kenmerken:

Alleen erkende taxateurs
Het taxatierapport wordt altijd opgemaakt door een erkend taxateur die is ingeschreven in één van de volgende registers: SCVM of VastgoedCert en aangesloten bij het taxatie keurmerk NWWI.
Meer informatie hierover…:

Plaatselijke taxateurs
Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van plaatselijke taxateurs die bekend zijn met de woningmarkt in de woonplaats van het te taxeren object. De taxateur taxeert binnen een straal van 10 km van zijn vestigingsplaats.
Meer informatie hierover…:

Taxatierapport opgesteld volgens de CHF normen
Het taxatierapport wordt opgesteld conform het laatste model woningfinanciering. Dat wordt vastgesteld door het Centraal Hypothecair Fonds (CHF) in samenwerking met de brancheverenigingen NVM, VBO, en VastgoedPRO.
Meer informatie hierover…:

Garantie op acceptatie taxatierapport
Wij geven een 100% garantie dat de taxatie voldoet aan de eisen van alle hypotheek geldverstrekkers in Nederland. Mocht het taxatierapport om wat voor reden dan ook niet geaccepteerd worden, dan krijgt u uiteraard een gratis hertaxatie.
Meer informatie hierover…:

Snel uw taxatierapport in bezit
Uiterlijk binnen 2 werkdagen (meestal nog diezelfde dag) na het versturen van het aanvraagformulier zal een van onze taxateurs contact opnemen om een afspraak te maken voor een taxatie. Tevens ontvangt u uiterlijk binnen 5 werkdagen (meestal sneller) na taxatie het taxatierapport in drievoud. Nog veel sneller kan middels een spoedopdracht.
Meer informatie hierover…:

Vast tarief inclusief ALLE bijkomende kosten
Taxatie voor een vast laag tarief van 375,- inclusief alle bijkomende kosten. Dus ook inclusief de leges die een gemeente in rekening kan brengen. Dit is uniek en u zult het bij andere aanbieders niet vinden.
Meer informatie hierover…:

Erkende Taxateurs is te vinden op www.erkende-taxateurs.nl