Notaris Actus Notarissen te Amsterdam

Op zoek naar een geschikt

en betaalbaar notariskantoor?

Vergelijk de tarieven
Wilt u naast notarissen ook taxateurs gratis vergelijken? Vind op TaxatieTarieven.nl de goedkoopste taxateurs bij u in de regio.
Actus Notarissen

Waardering: 7 (uit 5 stemmen)

Stadionweg 176
1077 TC Amsterdam
tel.: 020 5777555
fax: 020 6769770
e-mail: Contact opnemen
website:
route: via Google Maps

Meer informatie aanvragen? Vraag vrijblijvend uw offerte aan.
Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen.


(6)
ruimhartig. Zonder rekening een uitgebreid voorgesprek, met advies en taken om voor volgend gesprek beslagen ten ijs te komen
28-06-2011


(8)
Snel, netjes, professioneel, flexibel. Het was makkelijk om op korte termijn een afspraak te plannen. Het tekenen van het voorlopig koopcontract was een helder proces, waarin alles in duidelijke taal werd beschreven en uitgelegd.
07-01-2011


(7)
goede service, meedenkend. Naast het transport van de hypotheek akte kwam terloops nog iets anders ter sprake. Daarvoor gaf men direct een advies en dit werd als service notarieel vastgelegd. Top service.
08-03-2010


(6)
voldoende. + offerte: goed, er werd nagebeld en men stond open om de offerte te herzien. - opstarten proces na acceptie: we moesten zelf bellen om te vragen wanneer we een afspraak konden maken - 8 dagen nadat wij de offerte hadden getekend - vooruitsturen van akte, nota etc: op de notarisnota werd niet altijd dezelfde termen gebruikt als in de offerte. Dit leidde tot onduidelijkheid over de gehanteerde tarieven. Uiteindelijk bleek de nota wel correct te zijn. + tekenen van de akte, alles in orde, er werd duidelijk verteld wat het inhield.
10-09-2009


(8)
zeer behulpzaam en goed tarief. Actus was de snelste, goedkoopste en bovendien zeer behulpzaam. We kregen kregen korting op de Stichtingsakte omdat het een goed doel diende. m.vr. gr. I.A. Rosen
07-09-2009


Zoek een andere notaris in Amsterdam: