Notaris Abma Schreurs Advocaten Notarissen te Amsterdam

Op zoek naar een geschikt

en betaalbaar notariskantoor?

Vergelijk de tarieven
Wilt u naast notarissen ook taxateurs gratis vergelijken? Vind op TaxatieTarieven.nl de goedkoopste taxateurs bij u in de regio.
Abma Schreurs Advocaten Notarissen

Waardering: 7 (uit 1 stem)

tt. Vasumweg 44
1033 SC Amsterdam
tel.: 088 4334333
fax: 088 4334300
e-mail: Contact opnemen
website:
route: via Google Maps

Hoge kwaliteit. Goede bereikbaarheid. Duidelijke afspraken. Dat zijn de drie kernpunten van Abma Schreurs Advocaten Notarissen.

Met vestigingen in Amsterdam, Hoorn, Purmerend en Volendam leveren onze advocaten en notarissen hoogwaardige juridische ondersteuning aan particulieren en bedrijven.

Abma Schreurs biedt, als middelgroot kantoor met een prominente plaats in Noord-Holland, een unieke service door de samenwerking tussen onze advocaten en notarissen. Voor particulieren en het bedrijfsleven hebben wij alle relevante specialismen in huis. Onze Noord-Hollandse wortels zorgen voor een nuchtere aanpak, dienstverlening op maat en een gunstige prijsstelling. Want úw belang staat voorop. Abma Schreurs Advocaten Notarissen zet zich op alle rechtsgebieden voor u in. Dat doen wij vanuit verschillende secties. Door deze manier van werken hebben wij op de diverse vakgebieden diepgaande specialistische kennis opgebouwd, en houden wij die op het vereiste hoge peil. Wij zijn er dan ook graag voor u en uw bedrijf. Of het nu gaat om het zo snel mogelijk uit de wereld helpen van een lastig probleem, of - beter nog - het geven van goed advies om het ontstaan daarvan te voorkomen.

Wat mag u van ons verwachten? Als u bij ons aanklopt, neemt u - met duidelijke afspraken vooraf - een specialist in de arm, die uw vraagstukken rap doorziet en samen met u aan de best mogelijke oplossing werkt. Met ervaring en beide benen op de grond. En die u en uw persoonlijke of bedrijfsmatige situatie bovendien goed kent of snel leert kennen. Daarbij staan goede bereikbaarheid en een uitgelezen service bij ons hoog in het vaandel. Met grote betrokkenheid zetten wij ons volledig voor u in.

Abma Schreurs Advocaten Notarissen: we doen het graag en we doen het goed.


Meer informatie aanvragen? Vraag vrijblijvend uw offerte aan.
Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen.


(7)
Goede service, nette prijsstelling, vr personeel.. Zie hiervoor. Het kantoor reageert snel, correct en denkt mee. Vriendelijke mensen en nette prijsstelling. Ik ga de volgende keer wederom naar dit kantoor.
19-12-2009


Zoek een andere notaris in Amsterdam: